کوتاه از «بلندترین ریش تاریخ سلطنتی ایران» + تصاویر
اولین شنبه از ماه «سپتامبر» در هر سال، روز جهانی «ریش» است؛ و ما در این پست کوتاه از «بلندترین ریش تاریخ سلطنتی ایران» مینویسیم؛ «باباخان»، «خاقان»، سلطان «فتحعلی شاه قاجار». در واقع هرگاه نام او را میشنویم اولین تصویری که در ذهن ما نمایان میشود، ریش بلند اوست!
دکتر «نجیب» طالب صلح بود، اما سلاخی شد! + تصاویر و فیلم (۱۸+)
۲۷ سال پیش در چنین روزهایی گروه تروریستی طالبان به رهبری «ملا محمد عمر» که بعدها خود را امیرالمومنین «امارت اسلامی افغانستان» نامید با تصرف شهر «کابل» نخستین دوره حکمرانی خود را با سلاخی دکتر «نجیبالله» آغاز کرد که عمر آن بعد از شش سال با اشغال نظامی افغانستان توسط دولت آمریکا به پایان رسید.
«کوروش بزرگ»: سنتشکنی برای اولینبار در تاریخ بشریت!+ تصاویر
بر اساس «رویدادنامه نبونعید»، در تاریخ هفتم آبانماه ۵۳۹ [پیش از میلاد]، «کوروش بزرگ» وارد دولتشهر بابل شد و یهودیان اسیر را آزاد کرد. در این رویدادنامه آمدهاست: «در ماه اَرَخسمنو روز سوم کوروش به بابل اندر آمد. شاخههای سبز در برابر [زیر پای] او گسترده شد.» اما دلیل ماندگاری نام «کوروش» در تاریخ چیست؟
زندگی «محمدرضاشاه پهلوی» در آینهی تصاویر کمتر دیده شده!
«شکسپیر» میگوید: «پادشاهان نه برای فرمانبرداری، بلکه برای فرماندهی زاده میشوند.» دست است؛ اما نه برای این «محمدرضاشاه»! زمانی که «محمدرضا» و «اشرف» زاده شدند، «رضاخان میرپنج» هنوز یک نظامی بود؛ و حتی با توجه به ادعای برخی منابع، صبح روز چهارم آبان هم «رضاخان» در شمال کشور در جنگ بود.
زندگی عجیب «ساروتقی»؛ از اوج، فساد جنسی تا سقوط صدراعظم صفوی
امروز در تاریخ روزیست که یکی از برجستهترین رجل سیاسی عصر «صفوی» به نام «میرزامحمدتقی اعتمادالدوله» مشهور به «ساروتقی» به قتل رسید، قتلی که با یک توطئهی عجیب همراه بود؛ اما توجه داشته باشید که ادامهی این روایت با توجه به نوع زندگی پر ماجرای او به مخاطبین حساس پیشنهاد نمیشود!
سرسره ناصرالدین شاه؛ تفریحات ملوکانهی قاجاری! + تصاویر
سرسره ناصرالدین شاه یکی از سرگرمیهای او بود که سروصدای بسیاری در تاریخ کردهاست، اما از دیگر بزمهای وی در دربار میتوان ثبت تصاویر برهنهی زنان حرمسرا و دلقکها را نیز نام برد. یکی از دلایلی هم که زنان دربار معمولاً زشت بودهاند، باز به سلیقهی شاه برای سرگرمی بازمیگردد!
اقتصاد ژاپن؛ کشور کوچکی که آمریکای عظیم را بلعیده بود!
ژاپن اواخر دههی ۸۰م پس از بریتانیا، به دومین سرمایهگذار بزرگ در آمریکا بدل شد که این بسیاری از آمریکاییها را نگران میکرد. در دههی ۹۰م روابط از این نیز بیشتر شد. ۱۹۹۰م این دو کشور رویهم یکسوم تولید ناخالص جهان را تشکیل میدادند، اما اقتصاد ژاپن چگونه به اینجا رسید؟
دوره قاجار؛ مافوق من، فدای یک قطره ادرار قبلهی عالم!
در مورد بسیاری از ایندست مطالب در قجرتایم، بهویژه دوره قاجار نوشتهایم و با یکدیگر استفاده کردهایم. در این پُست پردهای دیگر از روزگاری که بر ایران گذشت را به قلم اعتمادالسلطنه در زمان ناصرالدینشاه قاجار میخوانیم. بنده تغییر چندانی در متن اصلی ندادهام تا بیشتر لذت ببرید.
تناسخ؛ آیا احتمال بازگشت به حیات پس از مرگ وجود دارد؟! + آثار مرتبط
تناسخ میگوید که انسان، قبل از اینکه انسان باشد، جماد بوده؛ در مراحل بعدی سیر نباتی را طی کرده؛ پس از آن نیز حیوان و سپس انسان شدهاست. باز انسانشدن هم مرحلهی آخر نیست، بلکه باید فرشتهخو شویم و مقرب درگاه خدا، تا در سیر تکامل به انتها برسیم، اما چقدر میتوان آن را باور کرد؟
هایدگر؛ فیلسوف بزرگ قرن بیست با برچسب فاشیست! + تصاویر
در نظر بسیاری، اگر از لوکاچ نقلقول کنید، روشنفکر و فرزانه بهنظر میرسید، اما اگر از هایدگر حرف بزنید، به شما یادآوری میکنند که او «فاشیست بوده!» هایدگر باید بابت یکسال ریاست دانشگاه در زمان هیتلر پاسخگو باشد، اما لوکاچ نباید بابت احکام اعدامی که صادر کرده پاسخی دهد!